Ihanaa, kun olet täällä

Olen Paulina Helsingistä ja hengitystyöskentely on minulle sydämen asia. Toimin breathwork-ohjaajana eli hengitystyöskentelyohjaajana, henkisenä valmentajana ja hypnoterapeuttina. Teen sisäiseen hyvinvointiin ja menestymiseen tähtäävää valmennusta. Lempimenetelmiini kuuluvat hengitystyöskentely, hypnoosi, EFT-menetelmä ja TIME Techniques ™. 

Viimeiset viisi vuotta olen matkustanut ympäri maapallon, ja asunut ja työskennellyt monessa eri maassa.  Viimeiset kaksi vuotta, jolloin asuin Uudessa-Seelannissa, elämäni muuttui kokonaan. Maailmankuvani muuttui täysin, ja siten myös ajatukseni ja uskomukseni. Luulin tietäväni kuka olin ja mitä halusin, kun todellisuudessa nämä yllättäen tekivät täyskäännöksen. Ihmisen mieli, alitajunta, kehitys ja hengellisyys ovat jo pidemmän aikaa olleet kiinnostukseni kohteet. Olen käyttänyt satoja tunteja opiskellessani ja soveltaessani kaikkia näitä uskomattomia, maailman johtavia menetelmiä.  

Miten ajatuksemme vaikuttavat elämäämme? 

Minkä takia ajattelemme, ettemme ole tarpeeksi hyviä? 

Miten on niin vaikeaa saavuttaa tavoitteita?

Minun tarinani

Vartuin myrkyllisessä ympäristössä, jossa väkivalta, kiusaaminen ja hyväksikäyttö olivat arkipäivää. Koin paljon vastoinkäymisiä ja kehoni oli jatkuvassa stressitilassa. En osannut elää hetkessä tai pysähtyä, joten myöhemmin elämässäni kaikki tämä kokemani stressi ja väkivalta näkyivät fyysisinä sairauksina kehossani. Oppimani menetelmien kautta olen palauttanut kehoni optimaaliseen hyvinvointitilaan ja päässyt irti vanhoista uskomuksista, menneistä kivuista, negatiivisista kokemuksista, sekä saavuttanut oman mielenrauhan.

Kokemus ja ammattitaito

Olen ohjannut Breathwork sessioita ja tehnyt eri alitajuntaan ja sisäiseen minään liittyviä harjoitteita muun muassa yritysjohtajille ja näyttelijöille, ja asiakkaani ovat nähneet huikeita tuloksia. Olen auttanut asiakkaani saavuttamaan tavoitteitaan, pääsemään irti peloistaan ja rajoittavista uskomuksistaan, luomaan uusia positiivisia ajatusmalleja, hallitsemaan stressiä, irrottautumaan ärtymyksestä, saamaan mielenrauhan ja selkeyden, purkamaan sisäisiä traumoja sekä pääsemään eroon kroonisista kivuista.

Nyt haluan auttaa sinua elämään juuri sellaista elämää jota itse haluat! Kun opit päästämään irti vanhoista ajatusmalleistasi ja minäkuvastasi, kielteisistä uskomuksistasi, menneistä kokemuksistasi, voit elää juuri haluamaasi elämää.

Yhdistän tiedettä, hengellisyyttä ja maailman johtavia menetelmiä opettaakseni sinulle tuntemaan itsesi ja oman voimasi.

Scroll to Top