Autan ihmisiä tavoittamaan unelmansa ja vapauttamaan itsensä mielensä rajoituksista - yksi ihminen kerrallaan.

Tunnevapaus

Päästä irti vihasta, surusta, pelosta, häpeästä ja syyllisyyden tunteesta alle kahdessa tunnissa.

Tämä syvällinen ja muutoksellinen sessio auttaa sinua löytämään syyn niille tunteille ja ajatuksille, jotka estävät sinua elämästä elämääsi täyden potentiaalin mukaan. Nämä tunteet avittavat itsesi sabotoimista ja saavat päiväsi tuntumaan synkiltä ja negatiivisilta. Sorrutko herkästi pähkäilemään ja murehtimaan asioita? Oletko ahdistunut ja tunnet vihaa, surua ja syyllisyyttä? Etkö pysty unohtamaan henkilöä, jonka kanssa oli riitaa? Tämä sessio on juuri sinulle, sillä sen aikana vapautamme nämä patoutuneet tunteet lopullisesti, jotta voit ottaa takaisin oman voimasi ja elää elämää, josta olet jo pitkään haaveillut. Tämän voimaannuttavan session jälkeen tunnet itsesi rauhallisemmaksi ja levolliseksi jokapäiväisessä elämässäsi. Pystyt taas kontrolloimaan tunteitasi etkä välittömästi reagoi kaikkiin elämän ärsykkeisiin. Huomaat, että asiat ja ongelmat, jotka aiemmin painoivat mieltä, tuntuvat yhtäkkiä mitättömiltä ja negatiiviset uutiset eivät enää vaikuta sinuun yhtä paljon kuin aiemmin. Pystyt nauttimaan elämästäsi enemmän, koska aiemmat mielen vallanneet ärtyisät ja surulliset tunteet ovat poissa. Sessio voidaan pitää virtuaalisena, Zoomin tai Skypen välityksellä.

Menestyksen ensimmäinen
askel

Tämä session aikana kartoitamme rajoittavat ajatusmallisi sekä vapautamme negatiiviset tuntemukset ja uskomukset. Nämä ovat ne tekijät, jotka todennäköisesti ovat estäneet sinua saavuttamasta tavoitteitasi. Rajoittavana tekijänä voi olla esimerkiksi vanhat uskomukset, erilaiset pelkotilat, negatiivinen sisäinen dialogi, negatiivinen minäkuva tai puuttuva motivaatio. Käytämme erilaisia tekniikoita kuten NLP:tä, EFT:tä, TIME Techniques, hypnoosia ja mielikuvaharjoituksia. Tämä sessio soveltuu erinomaisesti sinulle, jolla on unelma ja visio, muttet jostain syystä ole päässyt eteenpäin. Sessio voidaan pitää virtuaalisena, Zoomin tai Skypen välityksellä.

Menestyssuunnitelma

Tämän session aikana kartoitamme tavoitteesi ja laadimme yhdessä toimintasuunnitelman. Tämä selkeyttää sinulle mitkä seuraavat askeleet kohti tavoitteitasi ovat. Tämä soveltuu sinulle, jolla on unelma ja visio, muttet tiedä, miten saavuttaa se. Sessio voidaan pitää virtuaalisena, Zoomin tai Skypen välityksellä.

Scroll to Top